Folk Bun cu Nicu Zotta, luni 27 noiembrie 2017, la Rock FM

Nicu Zotta, unul dintre cei mai iubiți aristi folk ai ultimilor 10 ani, laureat al mai multor festivaluri de folk, este foarte apreciat pentru profunzimea cântecelor de dragoste pe care le compune cu neliniștea caracteristică poeților de geniu, ori a pictorilor neobosiți, care sunt în stare să nu lase penelul jos noapte și zi… Are acea bucurie a cântatului, pune mâna pe chitară să-ți cânte ultimul poem, așa cum nu o fac atâția artiști mult mai galonați și plictisiți de propriul succes.
Aveam impresia ca stiu multe despre artistul sensibil dar bine articulat, cu vers dar si cu o buna stiinta de muzica… Ei bine, nu, nu stiam chiar tot… Nu stiam ca a avut o pauza de 10 ani pana la revenirea lui in folk, odata cu Trofeul Om Bun, castigat in 2008 si nici ca are o activitate artistica atat de bogata, in vremuri in care foarte multi folkisti sunt in stare de hibernare fatalista, mai toti fiind convinsi ca o adevarata conjuratie loveste fenomenul folk din toate directiile.

A fost o seara plina de continut, spunea cineva pe fb ca NIcu Zotta este un tip sensibil, serios si cu succes la public. Intr-adevar, desi este unul dintre artistii cu un repertoriu domol, poate prea defensiv ca aparitie scenica, are o forta teribila din momentul in care incepe sa si puna sufletul pe tava cu chiatara in mana. Si asta s a vazut in reactia celor care ne au urmarit live pe fb si ne au scris in timpul emisiunii.

Aceasta editie intamplata sub zodia unei ploi de toamna total nesuferite la sfarsit de zi, a mai consemnat difuzarea in premiera absoluta la Rock FM a trupei Caustic cu o piesa foarte buna, Razna si probabil ca aici a inceput o competitie bine venita intre noile nume din folk, cele mai curajoase care au trimis piese pe mail pentru a fi propuse spre difuzare la Folk Bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *