Folk Bun la Rock FM cu Dana Florian in 25 septembrie 2017

Cu doar cateva zile inainte ne-am intalnit la spectacolul Remember Vali Sterian la Beraria H si ne-am bucurat de revedere asa cum ne-am bucurat de intalnirea cu toti ceilalti colegi de breasla, pe care nu-i vedem chiar in fiecare zi. Eu tocmai am cantat cu prietenii si colegii Hrubaru si Coiotu` iar chitara mea cumparata de curand mi-a facut niste probleme si am plecat mai devreme decat mi-am propus. De aia nu am prins micro recitalul ei, dar stiam deja ca va veni in direct la noi la radio si o voi asculta impreuna cu ascultatorii fideli care asteapta in fiecare seara de luni folkul cel bun.

Dana Florian a reapărut pe scenele folkului in ultimii ani, după o prezenta meteorica la începutul anilor 90, păstrând filonul stilistic tradițional al perioadei de glorie din vremea Cenaclului Flacăra.

O femeie firava și puternica in același timp, o voce specială ascunsa in spatele unui munte de emoții, așa mi s-a dezvăluit Dana Florian, luni seara la microfonul din studioul Rock FM. Rudă prin alianță cu marele căutător și dătător de sounduri experimentale  Mircea Florian, Dana nu are nimic din avangarda lui, dar are o căldură și un autentic întâlnite de mine demult, în vremurile Cenaclului Flacăra!

A fost o seară veselă, care a împrumutat ceva din glasul zglobiu al Danei Florian, o artistă  bine venită pe scena de acustic, unde vocile feminine sunt mai rare ca diamantele!

Si a mai fost o premiera: dupa schimbarile din grila de programe Rock FM  Lucian Boariu a venit pe tronsonul de seara ceea ce a insemnat ca a devenit noul coleg supervisor tehnic al emisiunii Folk Bun. Succes colegului Alin Dinca in programul de dimineata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *